SPECIAL FORCE: ANARCHY AKAN DATANG, EKSKLUSIF DI DISNEY+ HOTSTAR!

0 Comments

Halu gais. Tahun baru ni mesti korang perlukan cerita segar dari ladang kan? Jadi jom mulakan keterujaan tahun baru korang dengan Special Force: Anarchy – siri Original Malaysia yang bakal ditayangkan secara eksklusif di Disney+ Hotstar mulai 14 Januari ni! 

Siri Original tujuh episod ini membawa perjalanan Iman (Puteri Aishah), seorang pegawai polis muda yang berani dari sebuah negara fiksyen, Tenggara dalam menyiasat sebuah kes rompakan bank terancang. Siasatan yang dilakukan telah mempertemukannya dengan satu kumpulan jenayah berbahaya dan membuka satu lembaran rahsia besar yang mampu mengubah segalanya. 

Penampilan istimewa daripada penyanyi, komposer dan artis legenda Dato’ M. Nasir sebagai Umar, yang merupakan dalang di sebalik rompakan Bank Tenggara serta ketua kumpulan Anarki. Bukan calang-calang nak tengok artis legenda kita ni beraksi semula tau!

Drama bersiri ini turut membariskan bintang-bintang tersohor seperti Hasnul Rahmat, Alvin Wong, Johan As’ari serta Fify Azmi (pemenang anugerah ‘Pelakon Harapan Wanita Terbaik’ pada Festival Filem Malaysia ke-31), Chacha Maembong, Yusuf Bahrain, Anas Ridzuan, Elizabeth Tan, Dynas Mokhtar, dan Steve Yap. 

Juga kalau korang nak tahu, Special Force: Anarchy diarahkan oleh Syafiq Yusof, pemenang anugerah ‘Pengarah Harapan Terbaik’ pada Festival Filem Malaysia 2012 serta anugerah ‘Pengarah Filem Terbaik’ pada 2017 oleh PROFIMA (Pekerja Filem Profesional Malaysia), di bawah terbitan Skop Productions.

Dah dah. Sekarang ni jangan lupa strim Special Force: Anarchy secara eksklusif di Disney+ Hotstar mulai 14 Januari nanti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.