Tidur dalam rumah kampung, bawah nampak kolam! Superb kan?

0 Comments

Sekali sekala bercuti nak gak merasa tempat yang betul-betul dapat puaskan diri sendiri kan? Yela biasa tengok orang je tidur tempat best-best. So kali ni bagi reward utk diri sendiri pulak di Bambu Indah, Bali! 

Bukan hanya mempunyai villa di atas air, Bambu Indah juga seolah-olah membuatkan korang berada di sebuah perkampungan dulu. 

Dengan struktur rumah kayu dan dikelilingi tumbuh-tumbuhan, ia benar-benar membuatkan korang rasa tenang dari kesibukan kota. 

Lebih syiok, korang boleh panjat tree house dan menikmati seluruh pandangan seluruh lembah yang menakjubkan! 

Terdapat 20 jenis design yg korang boleh pilih, semuanya cantik-cantik! Antaranya Kuda House, Sri House, The Tents, Manis House, Udang House, Kuno House dan banyak lagi! 

Paling best, korang boleh berendam dalam bath tub yg dibuat daripada kayu dan diletakkan bunga-bunga ros yg mekar di dalamnya, dan korang boleh menikmati view yg kehijauan. OMG superb kan? Jom layan gambar-gambar nya. 

Tempat ni sangat disarankan untuk korang yg nak berbulan madu, atau gigirl trip, korang mesti suka! But kalau boboy nak pergi jugak pun boleh! No problem hehe 

Are u ready guys nak travel balik lepas PKP ni? Woohoo!

sumber gambar : FB Backpakerz

Leave a Reply

Your email address will not be published.