5 tempat terbaik nak vacay di Langkawi

0 Comments

Kalau korang pening dekat mana port best nak bercuti ke Langkawi ni, di sini ada beberapa pilihan best yang mungkin korang boleh try.  Hilang stress, hidup pun rasa indah je, kan? Jom gais ke sini.

Pulau Rusukan Besar, satu lagi tempat rahsia di Labuan wajib pergi

0 Comments

Ramai yang tidak mengetahui bahawa sebenarnya Labuan memiliki sebuah permata tersembunyi iaitu Pulau Rusukan Besar yang semakin mendapat perhatian daripada pelancong tempatan dan antarabangsa. Mungkin ada juga antara korang menyangka Labuan hanya sekadar bandar pelabuhan yang tidak

29 Buah Kisah Di Setiap 29 Buah Rumah, Hanya Di Terengganu

0 Comments

Terengganu ni banyak tempat tradisional yang korang boleh pergi, dan memang menarik dan korang takkan menyesal.  Antaranya, Terrapuri Heritage Village yang dibangunkan seorang berbangsa Cina Peranakan yang sangat mencintai warisan lama.  Menariknya di Terrapuri Heritage