Jom Jadi Usahawan F&B Dengan Belajar Buat Bisnes Dengan MyLaksa

0 Comments

Asam laksa Penang, sekali pekena memang confirm terigau-igau nak repeat. Tapi nak turun Penang hari-hari memang pisyang mat. Lainlah kalau dekat.

Dalam banyak-banyak asam laksa yang pernah sis rasa, sis boleh cakap brand MyLaksa antara salah satu yang never failed lah dia punya taste tu. Sebijik sejebon macam yang pernah sis makan dekat Penang!

Memang KAW KAW memang rich gila kuah dia. Fuh!

Sampai terus terasa nak buat bisnes MyLaksa sebab boleh makan free hari-hari. Kalau korang memang dah lama pendam niat macam sis, nak tahu tak sekarang ni MyLaksa ada buat Pakej Perlesenan yang direka khusus untuk usahawan baru.

MyLaksa dah bangunkan rangka kerja dan struktur perniagaan yang boleh korang gunakan. Jangan risau ada guide yang akan bantu dan sokong korang dalam perjalanan sebagai bisnesman newbie ni.

Industri F&B sekarang ni tengah pesat dengan unjuran pertumbuhan lebih daripada 7.6%. iaitu nilai lebih RM103 bilion!

Dengan jenis perniagaan yang betul, latihan kakitangan yang disepadukan dengan teknologi, kewangan yang baik ia boleh lebih mudah. Itu yang lebih 20% perniagaan di seluruh dunia gagal dalam tahun pertama.

Nak tahu lanjut pasal pakej ni dan cara nak join, korang boleh terus ke http://mylaksa.asia/business-opportunity.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.