10 Port Makan Di Ipoh Dijamin Padu Beb!

0 Comments

Ipoh merupakan bandar di Perak yang sangat popular. Buktinya, setiap kali cuti, ianya pasti akan dibanjiri dengan pelancong. Lambakan kafe moden serta tempat makan yang sedap-sedap merupakan antara tarikan utama bandar ini. Sambil melancong, anda

6 Makanan Eksotik Halal Wajib Cuba di Malaysia

0 Comments

Kalau cakap pasal makanan, semua orang pun suka makan tapi kalau cakap pasal makanan eksotik ataupun sejenis makanan rare, pelik dan jarang ditemui… rasa-rasa ramai tak yang berani nak makan? Kalau anda seorang yang tak

Tempat ni je ada jual lokan bakar cheese…

0 Comments

Siapa yang merancang ke Kelantan pada musim cuti sekolah ni, korang jangan lupa untuk jalan-jalan cari makan ke Pasar Terapung Kampung Pulau Suri, Tumpat!  Kalau dah sampai situ, korang wajib cuba pekena menu ‘Lokan Bakar Cheese’ dia yang